Pbf o Pokemonach!!!!
Pogoda w krajach: | Informacje: |
Kanto - Słonecznie 15 stopni C
Sinnoh - Pochmurnie 13 stopni C Hoenn - Deszcz 12- stopni C Johto - Upalnie/Słonecznie 24 stopnie C |
Pole nr.2 |
Imię: Region: Rodzinne Miasto: Historia: Marzenie:
Tak ma wyglądać zgłoszenie oczywiście że wszystko wypełnione.
Mistrz Gry(Mg)
Imię:Ash Ketchup
Region:Kanto
Rodzinne Miasto:Alabastia
Historia:uodzony w normalnej rodzinie.Byłem tak przejęty otrzymaniem poka ze zaspalem,gdy przyszlem prof. Oak mial tylko Pikachu wziolem go i z czasem sie zapzyjaznilismy.
Marzenie:Zlapac Bulbasaur,Squirte,Charmander
Zaliczam
Imię:Kaba
Region:Kanto
Rodzinne Miasto:Pallet Town
Historia:Od wielu lat wiedziałam że chcę zajmować się pokemonami lecz nie wedziałam czy zostać hodowcą , koordynatowem czy zwykłym trenerem postanowiłam więc robić wszystko na raz w dniu moich 10 urodzin obudziłam się i zobaczyłam a stole bulbasaura
Marzenie: zostać trenerem koordynatorem i hodowcą w jednym
Jesteśu Asha . Nie zaliczam
Imię:Kenny
Region:Sinnoh
Rodzine misto:Eterna
Historia:Od 5tego roku życia interesują Mnie Pokemony Moja mama była liderką w młodości a tata hodowcą.
Bardzo Kocham pokemony moim ulubionym pokemonem jest Biuzel Dorastałem Wśród buizelów.Mieszkałem nad Jeziorem Z pokemonami Wodnymi.W dniu moich 10 urodzin Moja mama dała mi Buizela.
Marzenie:Zostać najlepszym koordynatorem na świecie
Ostatnio edytowany przez Kenny (2010-04-25 10:55:24)
Zaliczam
Imię: Diana
Region: Kanto
Rodzinne Miasto: Alabastia
Historia: Diana od najmłodszych lat marzyła o własnym pierwszym pokemonie. Zawsze lubiła bawić się także z pokemonem swojej mamy butterfree'em. Już wiedząc jakiego chce pokemona napisała o nim mamie. Gdy doczekała się 10 roku życia dostała małego eevee od rodziców.
Marzenie: Być najsłynniejszym hodowcą pokemonów.
Zaliczam
Trener
Imię: Konrad
Region: Kanto
Rodzinne Miasto: Alabastia
Historia:Od najmłodszych lat marzyłem aby dostać Carnivine.Kiedyś szłem w lesie i zobaczyłem go w błocie, podniosłem go i zaniosłem do domu.Gdy już wyzdrowiał zaniosłem go do lasu.
Marzenie: Być najsłynniejszym koordynatorem i trenerem pokemon.